Jeg kom hjem i dag, sprængfyldt med glæde der kunne mærkes dybt i min sjæl, kærlighed og  nærmest små forelsket. Glæde, kærlighed og en forelskelseslignende tilstand, til mig selv. På grund af gårsdagens projekter, hvilket  jeg i øvrigt vil dele med dig i morgen, burde jeg være mere end dødtræt efter alt for lidt søvn. Det skyldtes udelukkende den brune pose jeg havde under armen.

Glæde, kærlighed og småforelsket.
Glæde, kærlighed og småforelsket.

Jeg havde købt blomster til mig selv. Hvilket jeg egentlig gør ret ofte. Men jeg havde købt det aller bedste. Ikke overhovedet noget prangende, lidt men godt. Det aller bedste. To rosafarvede roser med hoveder så store som tekopper, og to næsten lavendelfarvede, en af mine absolut ynglingsfarver.

Efter en normal arbejdsdag. Et besøg i banken for at få oprettet min erhvervskonto. Tilmelde junior på teaterkontoret til forestillinger med børnehaven, og så lige et besøg hos blomsterhandleren, inden jeg skulle hente han i børnehaven.

En enkelt rose kostede 25,- så i alt 100,- for fire roser. Har altid to roser stående på mit natbord. Det første jeg ser når jeg står op hver morgen, og det sidste jeg ser, hver aften inden  jeg lægger mig til at sove. Det betyder altså, at jeg har givet omkring 1,20 for den glæde jeg er garanteret,  i hvert fald to gange, hver eneste  dag de næste tre uger. Fantastisk, himmelsk glæde med direkte forbindelse til min sjæl, hver eneste dag.

Vil du se de skønne roser, vil du kunne finde dem senere på min Facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *