Jeg mistede min nattesøvn. Den var pludselig blevet taget fra mig, frarøvet, af mig selv.
De sidste par dage er jeg nemlig, som en del af et større projekt, endelig gået i kast med en lidt større udfordring. Har gennem længere tid ønsket at forvandle et død trist og trængende fyrrum, opbevarings/ redskabsrum til noget helt fantastisk. Men uden nogen som helst ide om hvad og hvordan. Meget uvant, da ideerne som regel ligger klar på nethinden. Men jeg har besluttet mig for at gå i gang, stille og roligt, lidt af gangen.

 

Skab god energi i dit hjem.
Skab god energi i dit hjem.

Når vi begynder af arbejde med områder i vores hjem der enten fylder meget I vores hoved, eller hvor der lidt for længe har været lidt for meget stilstand, så sker der ofte det, at vi sætter en masse andet i gang. Derfor resulterede en beskeden 1/2 times rengøring af hylder og lidt udsmidning og sortering også i, at jeg bagefter begyndte på flere af de der små 10 min småprojekter inde i huset. Den ene lille ting tog den næste, og inden jeg fik set mig om, havde jeg fået fjernet en masse småprojekter, som jeg ellers normalt ville have lavet i weekenden når jeg havde fri. Fået gjort rent og pudset spejle flere steder i huset. Så meget, at jeg altså også lige mistede flere timer af min nattesøvn.
Har du et stort og uoverskueligt projekt. Ved du ikke hvor du skal starte. Så prøv næste gang du har lidt tid til overs bare at starte et sted. Sæt uret på et kvarter eller en halv time, hvad du nu lige har. Ryd lidt op, fjern lidt støv, flyt lidt rundt eller smid lidt ud. Uanset hvor lidt du når, så vil du allerede være længere med projektet end du var før du begyndte. Måske giver det lyst til mere, og så har du måske en time til overs næste gang.

Det er altid en god ide at have en form for plan når vi går i gang med nye projekter. Men nogle gange kan situationen føles så fastlåst eller uoverskueligt, at vi først bliver nødt til at få lidt liv og energi ind i det igen. Ligesom man ofte kan opleve, at rod kan samle sig bestemte steder i sit hjem, og langsomt hober sig op. Så vil din energi også sprede sig som ringe i vandet, når du begynder at rydde op og gøre dine omgivelser smukkere.

Tænk engang, bare de to gange 1/2 times effektiv opmærksomhed jeg nu har tilført rummet. Betyder at jeg allerede nu kan se dele af rummet begynde at tage form. Nye ideer, inspiration og drømme. Resultatet, det venter jeg spændt på, og glæder mig til at kunne dele det med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *