Hvordan køber du ind, hvordan vælger du, hvad der skal med dig hjem?
Når vi køber ind, vælger vi ofte ud fra det visuelle indtryk, altså hvordan det ser ud. Er vi meget prisbevidste, ser vi selvfølgelig også på prisen. Går vi meget op i vores sundhed, ser vi ofte efter økologi eller nøglehulsmærkning. Men vi køber sjældent en vare der ikke ser præsentabel ud i forhold til det vi ønsker os.
Men kunne du forestille dig at købe ind med din lugtesans eller din følesans. Hvis vi feks skal købe friske danske jordbær, kigger vi selvfølgelig på kvaliteten. Men er de feks grønne og umodne køber vi dem ikke. Dufter de himmelsk skønt, køber vi måske flere. Så du kender det garanteret godt, det der med at købe med dine sanser. Duften af nylavede vafler på en strøgtur en varm sommerdag, kan straks få os til at købe en softice eller gammeldags med tre kugler.
Men hvad så når vi køber ting vi ikke ligefrem skal putte i munden, og gerne vil have skal smage godt.
Vi ser feks en smuk pude i vores ynglingsfarve, som vi længe har ønsket os til sofaen. Ved nærmere eftersyn mærker vi, at puden er lavet af varmt og groftvævet uld. Hvis vi nu elsker at putte os i sofaen, med bløde puder og plaider, og måske oven i købet med en lille morfar. Hvordan vil puden så føles mod vores bløde kind? Ved siden af, står der måske oven i købet en pude i samme farve lavet i det blødeste velour. Kan du forestille dig forskellen? Jeg ville uden tøven vælge den bløde velourpude, hvis jeg skulle putte mig blødt og lækkert i sofaen med den.
Vi kunne også være på udkig efter nye stole til spisebordet. Hvis vi nu elsker at sidde i timevis ved bordet med familie og venner omkring et måltid. Kan du så forestille dig forskellen mellem 5-6 timer på en hård skalstol og en blød polstret stol med høj støttende ryg og armlæn.

Hvordan køber du ind ?
Hvordan køber du ind ?

Husk de ting du elsker allermest i dit liv, i din dagligdag. Og overfør det så til hvad der kunne gøre det endnu bedre. Gør en luksus ud af det du elsker,i din hverdag, og brug det mere bevidst når du køber ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *