I dag er det den 2. December. I dag skal vi lave noget sjovt, skabe glæde og liv. Som latteren fra et barn, hvilket nok er den mest fantastiske lyd jeg kender. Jeg elsker når min søn griner, og intet føles mere skønt end når vi kan grine sammen. Gerne sådan at man får helt ondt i maven. Det sker egentlig rigtig tit, for han er sindsyg god til at komme med de mest geniale bemærkninger, så jeg bliver blæst helt omkuld af forundring, og latter.

imageHvad kan få dig til at grine allermest ? En sjov film, en komisk bemærkning eller noget helt tredje. Spil et morsomt spil, hvor i med garanti vil gøre jer selv til grin. En lille pudekamp eller kildeleg i sengen inden i står op. Uanset om du er alene, med en partner eller børn, så skab glæde og latter i din dag, i dag. Fortæl en sjov historie på jobbet eller ring til en god veninde.

Når vi griner, menes det at hjernen udsender “lykkestoffet” dopamin. Det betyder altså, at vi ligefrem kan føle os mere lykkelige efter sådan en omgang latter. Samtidig er latteren som regel forbundet med en god oplevelse. Vi får altså både en skøn oplevelse mere med i bagagen samt et bedre humør bagefter.

Så måske skal vi ligefrem indføre pudekamp, kildeleg eller fortæl en joke dag, hver dag. Hvilken forandring ville det måske kunne skabe i vores liv ?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *