Julen nærmer sig hastigt, sjovt nok render vi hvert år rundt og undre os over, hvor pludselig den kom, igen.

imageJeg har derfor besluttet at hjælpe julen lidt på vej, med lidt jul for sjælen. Fra den 1. december og frem, til og med den 24, vil du kunne følge lidt med her på bloggen, hver dag. Nogle dage med mine forslag til mere jul for sjælen, andre dage et lille indblik i mine egne personlige julesysler. Jeg følger, må jeg hellere tilføje for god ordens skyld, ikke altid helt den traditionelle vej, men min helt egen vej. Jeg har ingen røde nisser, eller adventskrans med gran. Til gengæld bager jeg både pebernødder og vanillekranse hvert eneste år efter min bedstemors opskrift, og har både and og kalkun i ovnen når vi hvert andet år fejrer jul her hjemme. Jeg elsker julen pga stemningen, hyggen og at pynte op med skønne blomster, glimmer og glitter, helt fra første søndag i advent. Men inden nytår, så er det hele væk igen.

Vil du have lettere adgang til de 24 skønne indlæg, så kan du enten følge med på min Facebookside, eller via blogloving. Så får du besked så snart hvert enkelt indlæg er lagt ud. Du finder links til begge her på siden. Jeg besvarer også gerne dine evt spørgsmål, så du kan få lidt mere jul for sjælen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *