Drømmer du også om mere personlig stil, noget der sparker r.. og viser hvem du er. Noget der føles som 100% dig og får dig til at føle dig tilpas, uden at det nødvendigvis inkluderer campinghabit, fodformede sko og uldtrusser med ben. Noget der ikke behøver ligne naboens og genboens indretning, de samme møbler, de samme farver/ eller mangel på samme, og det der lige står forrest når du træder ind i enhver boligforretning. Jeg har måske det svar du behøver, lige her.

Hver uge viser ugebladene en ny kvinde stylet fra top til tå. Månedsmagasiner, månedens forvandling af et trist rum og gode ideer til fantastisk make-over. På tv kan du skrotte dit hjem og få et nyt og forvandlet i byt, få kendte til at re-designe dit hjem og går det helt galt kan du endda købe dig til en indretningsstylist der fortæller dig hvordan dit hjem skal se ud, selvfølgelig ud fra dine egne ønsker. Det ser alt sammen sk… godt ud.  Men hvordan skal man vide hvad man skal bede om, hvis man endnu ikke har spurgt sig selv. For hvad er det i virkeligheden du har brug for. Det er som regel nemt nok for de fleste at svare på hvad man kan lide eller ej. Men hvad nu hvis der fandtes noget endnu bedre, noget der langt overstiger dine vildeste fantasier. Noget der for alvor vækker alle dine sanser, så du med hver en celle i din krop bliver fyldt med liv, energi, glæde og passion. Så du måske igen kan tænde din krop, og igen kan mærke dig selv.

imageFor hvad er det lige der sker, når vi igen kan mærke hele vores krop. Som en forårsforelskelse, der gør os sprængfyldt med liv, energi, glæde og passion. Denne gang skal du bare forelske dig i dig selv, du skal fylde dig selv med alt det du har brug for, så du ikke længere er afhængig af alle andres tilstedeværelse, andres energiniveau og andres evne til at give dig det du har brug for. Kun ved at være skabe denne tilstand uafhængig af alle andre, kan du skabe en stabil og vedvarende tilstand i dig selv.

Kort efter det store årtusindeskifte stod jeg alene efter et længerevarende forhold. Jeg havde boet langt væk fra min øvrige familie, men var flyttet tilbage. Jeg havde droppet mit job som sygeplejerske på grund af ulidelige arbejdstider, og en krop der bestemt ikke brød sig om skiftende arbejdstider. Jeg havde det, mild sagt elendigt. Jeg havde gennem længere tid haft så voldsomme problemer med mit helbred, at jeg nærmest dagligt led af voldsom migræne, og måtte ofte fylde mig med stærk medicin, bare for at kunne fungere nogenlunde.

Den første måneds tid måtte jeg endda igen bo hjemme hos mine forældre, indtil jeg fandt mit eget sted at bo. Men der skete noget næsten ubeskriveligt med mig i løbet af en kortere periode. Det tog selvfølgelig lige lidt tid at vænne mig til den nye situation. Men da jeg pludselig sad der i min nye lejlighed forsvandt alt sygdom pludselig helt af sig selv. Jeg havde ikke længere det mindste spor efter migrænen, og havde ikke behov for medicin overhovedet. Jeg fik ryddet op i alle mine ting, og for hver lille ubetydelig ting jeg fik fjernet i mit liv begyndte jeg at vende tilbage. Hende jeg kendte bedst, fyldt med liv, energi, glæde og passion. Jeg fik skrællet alle de overflødige lag af, jeg igennem de forrige år havde påtaget mig, for at passe ind i det liv jeg levede, uden overhovedet at spørge mig selv, om det i virkeligheden var mig. Det blev den mest fantastiske følelse der dukkede op, følelsen af frihed, uafhængighed og en nærmest ubetinget glæde og kærlighed til mig selv, og til livet. Jeg havde på grund af medicinen haft et enkelt besøg hos min nye læge, og der var aftalt en ny konsultation, uden han viste noget som helst om at jeg var stoppet. Han blev ret overrasket da jeg kom, og troede jeg var nyforelsket. Den energi der var vendt tilbage til mig, den lyste så voldsomt ud af mig, at jeg nærmest svævede rund på en lille lyserød sky.

Nu er det ofte sådan, at når først du svæver rundt der oppe i det højeste skylag, så har alle de vidunderlige ting du går og drømmer om, en helt fantastisk evne til at finde dig. Nogle gange endda mere end du måske havde forestillet dig. Jeg anede ikke hvad jeg skulle, men pludselig blev jeg tilbudt et nyt job. Kort tid efter, ringede hende, der senere skulle vise sig at blive min chef i omkring fem år og tilbød mig et job. Ingen af de to jeg blev hyret af, var mennesker jeg i forvejen kendte. Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle arbejde i butik, jeg vidste bare, at jeg aldrig mere skulle tilbage og arbejde på sygehuset igen. Ikke en eneste gang siden i alle de år, har jeg været nødt til at søge et job. I det øjeblik jeg gav slip på det job og det liv der ikke længere gavnede mig, det der havde forvandlet mig til en anden end den jeg i virkeligheden var, så var universet klar til at vise mig nye veje.

Så vil du gerne sparke r.., føle dig sprængfyldt med liv, energi, glæde og passion, så må du starte med at fjerne de lag du måske ubevidst har taget på.

Det fantastiske ved mine konsultationer, det er, at her handler det aldrig om tidens trends, moden eller at det skal se godt ud. Det er dig, og det der føles godt for dig, der er det absolut vigtigste. Du har nemlig allerede selv alle svarene, du ved allerede godt hvad der er det rigtige for dig. Det er bare ikke altid du selv kan se det, måske på grund af for mange ligegyldige ting, for lidt tid eller for meget larm. For som jeg også tidligere har fortalt, så taler alle dine ting til dig, hver eneste dag. Er der alt for meget larm, så kan du til sidst ikke længere høre og mærke dig selv, og så kan du heller ikke høre og mærke svarene. Det handler aldrig om rigtigt eller forkert, men om at se det der er, lige nu. Der er altid en årsag til at vi befinder os lige netop der hvor vi gør. Og med de rigtige redskaber, som du bliver klædt på med under sådan en konsultation, samt forslag til hvordan du kan komme videre, så    bliver du selv i stand til at skabe alt det liv, energi, glæde og passion i dit liv og i dit hjem som du går og længes efter. Ikke bare her og nu, men redskaber du kan fortsætte med at arbejde med og udvikle for altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *