Der er efterhånden ikke bare tankerne i mit indre der vidner om, at det er ved at være tid til forandring i vores lille hjem. Både tomat, agurk, og vinplanterne i udestuen er vokset med rekordfart, og rammer, som junior ganske vist forudsage, snart loftet.

imageSelv om alle planer om et skønnere sted stadig kun ligger på tegnebrættet, så er vi altså mere end klar til at rykke videre. Om end det bliver lidt af en udfordring, at  få de enorme planter flyttet med, hvis de bliver meget større, så klarer vi nok det også. En ting er i hvert fald sikkert, jeg savner mit eget hjem. Det har ganske vist været fuldstændig nødvendigt med dette sted for at komme videre, og finde roen igen, men samtidig en god reminder om, hvad der i virkeligheden var det aller vigtigste, for at vi kunne føle os rigtig hjemme. For selv om vi har skabt et skønt hjem her, med alle de ting vi elsker aller mest. Så er der altså rigtig mange andre ting der også spiller ind.

Dine omgivelser, området og følelsen af at høre hjemme. For det er det altså ikke nemt at lave om på. Indretningen derimod, placeringen af dine rum, dine møbler, farver og andet, det kan du derimod ændre på, ligeså tosset du vil. Hvis du længes efter ro, så er det måske ikke midt i byen du befinder dig bedst. Trives du derimod bedst der hvor tingene sker, så er det næppe på landet du finder hjem. Men det er altså ofte først, når vi oplever hvor meget vi længes efter bestemte ting, eller mærker alt det vi overhovedet ikke trives med, vi finder ud af det. Det er livet, når det er bedst. Skønne erfaringer, der hjælper os videre. Mod vores drømme, glæde og et helt fantastisk hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *